Møt vår driftsleder på skiltavdelingen

                                 

Introduksjon:

Cathrine har jobbet i Trafikkjentene siden 2021, og jobben hennes som driftsleder på skiltavdelingen består i å koordinere utsett  og innhent av skilter med kunder og sjåfører. Hun delegerer jobber etter mengde og geografi, og holder daglig kontakt med booking og vedtaksavdeling som videreformidler oppdrag til henne. Hun sørger også for at vår printavdeling får beskjed når det gjelder kommende jobber.

I hverdagen jobber hun tett med økonomiavdelingen, og bistår trafikkdirigenter med materiell ute på oppdrag.

 

Hva er din bakgrunn?

Jeg er født og oppvokst i Lillestrømområdet. Jeg klarte aldri bestemme meg for hva jeg skulle bli når jeg ble stor, så utdanningen min ble litt vekslende, men jeg startet med utdanning innen tegning, form og farge, da med interesse for kunst og kulturhistorie. Jeg begynte å jobbe som servitør etter skoletid som 15 åring, og etter diverse utdanningsforsøk startet jeg å jobbe på hotell. Så gikk jeg over til reklame, før jeg var innom markedsføring, bartenderskole og jobbet som sminkør. Siden det har jeg holdt meg i servicebransjen, å jobbet både som resepsjonist, konferansevertinne, servitør og som bartender.

 

Hva gjør du på fritiden?

Hobbyene mine er å tilbringe tid sammen med familien min, og gjøre koselige ting og aktiviteter med dem. Vi er glad i å gå på kino og på teater, på kunstutstillinger og opplevelsessenter. Koselige hjemmekvelder og ferieturer er noe vi liker, men ikke har tid til å gjøre så ofte at det kan kalles hobby. Men bilturer er vi gode på, alle tre barna er heldigvis bilvante så det byr sjelden på problemer.

 

Hvorfor valgte du å starte i Trafikkjentene?

Jeg jobbet jo som nevnt i servicebransjen, men da coronaen kom ble jo vi stengt ned. Etter en stund med nedstengninger, restriksjoner og hjemmeskole, ville jeg gjerne ha en jobb inntil Norge skulle åpne igjen. Og da fant jeg Trafikkjentene, da søkte jeg og etter et par uker ble jeg innkalt på intervju. Etter et kort intervju var jeg å hentet meg klær på kontoret og var på vei ut i jobb dagen etterpå.

 

Hvilke forventninger har du til fremtiden?

Mestringsfølelse er viktig, samtidig som det er viktig å huske at vi er bare mennesker og ingen kan alt; men vi må lære av våre feil og legge om rutiner ved behov. Derfor forventer at jeg skal utvikle meg som person og lære meg nye ting hele tiden. Hvem vet, kanskje jeg nå faktisk har funnet ut av hva jeg skulle bli når jeg ble stor.

 

Hva er dine beste kvaliteter?

Mine beste kvaliteter tror jeg må være det at jeg er like konsentrert som distrahert, har system i rotet men sjelden rot i systemet. Jeg er negativ nok til å være realist, men positiv nok til å løse en utfordring.
Som regel er jeg like blid selv om jeg er stresset, og av en helt fantastisk grunn har dette vist seg å passe utmerket i min stilling.

 

Beskriv din personlighet?

Min personlighet har jeg dessverre ikke god nok selvinnsikt til å beskrive realistisk selv.

 

Ditt favorittsitat?

Livet er midlertidig, om ting går bra så nyt det, det varer ikke evig. Men når ting går dårlig, husk at det varer ikke evig det heller.

 

Vennlig hilsen Cathrine Dantanus

Få hjelp til å søke

Jentene våre kan hjelpe deg med alt fra papirarbeid og selve arbeidet med å stenge en vei.