Møt vår HMS og Opplæringsansvarlig

Pål

Pål har jobbet hos Trafikkjentene siden 2012. Han er nøyaktig og engasjert i jobben sin, elsker å snakke om musikk og fortelle morsomme vitser.

«Det må være den gangen Margareth og jeg møtte opp i feil by…Det var ikke morsomt den gangen, men jeg kan heldigvis le av det nå.»


Hva er din bakgrunn?

Pål: Air Steward i Scandinavian Airlines System 1988-2008, Booking på Dattera til Hagen Oslo, Booking på Cafe Sting og Hall tolv Stavanger, Trafikkdirigent med fordypning i stoppspak Trafikkjentene AS

Hvilke hobbyer har du?

Pål: Det må være at jeg samler på vinylplater. LP plater altså, som må spilles på en platespiller. Afrosentrisk dansemusikk. Disco, funk, soul, jazz, post punk, world & other.

Hvorfor valgte du å starte i Trafikkjentene?

Pål: Jeg fikk prøve meg ute på Råde stasjon som var mitt første oppdrag. Tror jeg fikk jobben fordi jeg ikke ringte kontoret før det hadde gått 4 uker.

Hva er er morsomste oppdraget du har vært med på?

Pål: Det må være den gangen Margareth og jeg møtte opp i feil by. Heldigvis hadde vi startet tidlig, så vi rakk fram akkurat i tide. Det var ikke morsomt den gangen, men jeg kan heldigvis le av det nå.

Hvilke forventninger har du til fremtiden?

Pål: Jeg ser for meg at jeg blir her i Trafikkjentene til jeg skal pensjonere meg. Det er jo ikke så fryktelig lenge til.

De må nok bære meg ut med beina først.

Hva er dine beste kvaliteter?

Pål: Jeg trenger ikke alltid å ha rett, men jeg vil gjerne ha viljen min.

Beskriv din personlighet?

Pål: Jeg håper at andre oppfatter meg som en grei og positiv mann.

Ditt favoritt sitat?

Pål: «Enten så går det bra, eller så går det over.» og «Love will save the day.»

Vi spurte Pål om vi kunne legge inn hans favoritt sang i intervjuet, han kunne ikke velge en så her er en lista på 21 sanger Pål er veldig glad i. Kort etterpå kom en liste med sirka 1800 plater han er veldig glad i. Den listen finner du her. Det er våres Pål det.


Bio: Pål kommer fra Stavanger. Han elsker å spille vinylplater og har en hel vegg med plater i kjellerleiligheten sin.

 

Få hjelp til å søke

Jentene våre kan hjelpe deg med alt fra papirarbeid og selve arbeidet med å stenge en vei.