Møt vår HR

Mia

Mia har jobbet hos Trafikkjentene i sammenlagt 6 år. Hun begynte som trafikkdirigent, så ble hun bookingansvarlig for å siden begynne å arbeide med HR. Hun har i tillegg jobbet som reiseleder og flyvertinne. 

«Jeg håper at Trafikkjentene vil fortsette sin reise, gjennom disse årene har vi erfart og vokst så mye både som bedrift men også jeg som person, og det håper jeg aldri vil ta slutt.»


Hva er din bakgrunn?

Mia: Jeg har bakgrunn innen turisme og reiseliv. Jeg startet som reiseleder i Barcelona når jeg var 19 år og ble i bransjen i 3 år. Som mine venner ville beskrevet meg så er mitt talent «å snakke mye, om veldig lite.»

I lavsesongene var jeg på en turistresort i Sverige og satt i resepsjonen. Ung som man var ønsket man å flytte til utlandet.  Jeg hadde planer om å flytte til Barcelona, men en god venninne overtalte meg å ta et halvt år i Norge. 6 år senere er jeg fortsatt i Norge. Min reise i Norge startet som trafikkdirigent hos Trafikkjentene. Etter en sesong så bestemte jeg meg for å teste mine vinger som flyvertinne. Etter et år frem og tilbake, var jeg fremdeles ekstra hjelp hos Trafikkjentene. Jeg kom frem til at jeg ikke trivdes i en svær bedrift og savnet å jobbe fulltid hos Trafikkjentene. Jeg ble derfor i 2016 tilbud en stilling som bookingansvarlig. I 2018 hadde Trafikkjentene vokst og blitt enda større, så min stilling ble delt i to. Jeg ble da personalansvarlig og har vært det siden. I dag studerer jeg HR ledelse og har funnet min riktige plass. Jeg trives og utvikles hver eneste dag.

Hvilke hobbyer har du?

Mia: Jeg er veldig sosial av meg og bruker mye tid sammen med venner. Jeg er veldig glad i brettspill og jeg er en dårlig taper. Det beste jeg vet er mandager for da får jeg dra å spille tennis. Når jeg trenger å slappe av tar jeg frem mosaikkbitene og lager noen lysholder eller noe annet kreativt.

Hvorfor valgte du å starte i Trafikkjentene?

Mia: Jeg syntes at navnet var veldig kult og jeg merka at arbeidsmiljøet var veldig bra her så det var naturlig for meg å bli i bedriften.

Hva er morsomste oppdraget du har vært med på?

Mia: I 2014 hadde vi et langvarig prosjekt i Vollsveien. Det var vinter og kaldt, jeg husker veldig godt at jeg hadde så mye klær på meg at jeg nesten ikke kunne bevege meg. Jeg ble derfor kalt pingvinen av Margareth. Jeg hadde det veldig morsomt på dette oppdrag med kolleger og beboere i området. Mitt favoritt minne er når jeg ble tatt på fersken i å stå å synge av en beboer gikk forbi og som begynte å le. Jeg tenkte for meg selv at til tross for det er minus grader og snø så er det du selv som setter stemningen på dagen, så jeg fortsatte å synge litt til.

Hvilke forventninger har du til fremtiden?

Mia: Jeg håper at Trafikkjentene vil fortsette sin reise, gjennom disse årene har vi erfart og vokst så mye både som bedrift men også jeg som person, og det håper jeg aldri vil ta slutt.

Hva er dine beste kvaliteter?

Mia: Mine beste egenskaper er at jeg er veldig flink og se saker fra flere sider og har som motto at alle prøver så godt de kan. Det har hjulpet meg mye i min stilling som personalansvarlig.

Beskriv din personlighet?

Mia: Sprudlende, snill og omtenksom. Jeg har det best når andre rundt meg har det bra.

Ditt favoritt sitat?

Mia: «A place is only as good as the people you know»


Bio: Mia er 28 år og kommer fra Skåne i Sverige. Når hun snakker med sine besteforeldre i Skåne er det umulig å høre hva de prater om.

Få hjelp til å søke

Jentene våre kan hjelpe deg med alt fra papirarbeid og selve arbeidet med å stenge en vei.