Møt vår Motivator

Hanne Marit

 

Hanne Marit har jobbet hos Trafikkjentene i 6 år og stortrives. Hun startet som dirigent men er nå ansatt som Motivator. Jobben som motivator går ut på å spre omtanke, motivere, tilby en varm kopp kaffe og en prat med våre ansatte ute i felt. Vår motivator er som skapt for jobben sin!

«I 2017 startet jeg å jobbe som trafikkdirigent. En kald januar dag kom Camilla fra skiltavdelingen med varm kaffe og omtanke. Omtanken og motivasjonen fra ledelsen førte til den stillingen som jeg har i dag. Etter samtale med gründer Cecilie Vik, kom vi frem til at vi trengte et mellomledd som tok vare på arbeiderne ute i feltet. I 2018 begynte jeg å jobbe som Motivator, som er min nåværende stilling i dag.»


Hva er din bakgrunn?

Hanne Marit: Jeg er utdannet som førskolelærer, og har jobbet som barnehagelærer i 7 år før jeg kom til Trafikkjentene.

Hvilke hobbyer har du?

Hanne Marit: Jeg må vel si at interiør og oppussing er en av mine hobbyer. Den viktigste hobbyen er å skape minner med de menneskene som betyr aller mest for meg. Ellers er jeg glad i å reise, være i naturen og jeg er over gjennomsnitt opptatt av gjenbruk på Finn.no

«Det viktigste er ikke å nå ut til folk, men å nå inn til folk».
Per Larsen

Hvorfor valgte du å starte i Trafikkjentene?

Hanne Marit: Jeg trengte en ny start, og fant ut at det hadde vært spennende å prøve noe helt annet. Jeg vil jo si at barnehage og anleggs bransjen er på hver sin side av skalaen når det kommer til kommunikasjon og hvordan man jobber. Etter samtale med firmaet, var jeg sikker i min sak, her ville jeg jobbe.

Hva er morsomste oppdraget du har vært med på?

Hanne Marit: Det må være ved innspillingen til en barnefilm i regi av NRK. Det var gøy, inspirerende og vi jobbet i et inkluderende arbeidsmiljø. Ellers er de beste dagene for meg, når jeg gjør en forskjell for en av våre ansatte. Om jeg kan være med på å inspirere og motivere noen av dirigentene til å få en bedre dag, så blir jeg selv motivert.

Hvilke forventninger har du til fremtiden?

Hanne Marit: Jeg har som mål å utvikle meg i Motivator stillingen, og bli en enda bedre utgave av den jeg er i dag. Videre gleder jeg meg til å bli bedre kjent med bedriften, og lære noe nytt.

Hva er dine beste kvaliteter?

Hanne Marit: Mine beste kvaliteter er måten jeg ivaretar og bryr meg om andre mennesker. Jeg er stabil, en du kan stole på, holder alltid avtalene mine, har gode intensjoner og er stort sett alltid blid.

Beskriv din personlighet?

Hanne Marit: Jeg går under kallenavnet «Gladlaksen». Jeg er positiv, imøtekommende, blid, lyttende og har en god dose med mamma genet i meg. Jeg elsker å tulle og tøyse, men jeg setter også pris på dype og reflekterte samtaler. I jobb sammenheng liker jeg å være presis til gjøremålene mine, gjøre en god jobb, og være et godt ansikt utad i bedriften.

Ditt favoritt sitat?

Hanne Marit: «Man skal være mot andre, som man ønsker at andre skal være mot deg»
«Vær den beste utgaven av deg selv»
«Så lenge du gjør det beste du kan, er det mer en bra nok»


Bio: Hanne Marit er 38 år og kommer fra Nordby. 

Få hjelp til å søke

Jentene våre kan hjelpe deg med alt fra papirarbeid og selve arbeidet med å stenge en vei.