Møt vår skiltmaker

Camilla

Camilla har jobbet hos Trafikkjentene i sammenlagt 5 år. Hun jobber som skiltmaker; oppgavene består blant annet av å produsere nye skilter og foliere/reparerer slitte skilter.

«… jeg kom over et innlegg Cecilie hadde postet på Facebook mens jeg gikk hjemme i mammapermisjon og var kjapp med å melde min interesse. 5 år senere er jeg her fremdeles og stortrives»


Hva er din bakgrunn?

Camilla: Jeg var ekstremt skolelei og fullførte 10ende klasse. I 2006 fikk jeg praksisplass hos Cecilie på Deli De Luca gjennom Nav, noe som endte med fast jobb. I ca. 3 år jobbet jeg der, og sluttet like etter at hun ga seg. Etter dette har jeg jobbet en del på barer; jobbet blant annet 5 år i en bar på Grünerløkka. Der jobbet jeg til jeg gikk ut i mammaperm med førstemann, men sluttet da arbeidstidene ikke gikk opp med min nye mammatilværelse. I dag har jeg 2 fantastiske barn og samboer.

Hvilke hobbyer har du? 

Camilla: Går lite i hobbyer hos meg, livet er hektisk med to små og fulltidsjobb, men jeg liker å trene, selv om det har blitt lite av det i det siste.

Hvorfor valgte du å starte i Trafikkjentene?

Camilla: Det var veldig tilfeldig egentlig; jeg kom over et innlegg på Facebooken til Cecilie da jeg gikk hjemme i mammapermisjon og var kjapp med å melde min interesse. 5 år senere er jeg her fremdeles og stortrives.

Hva er det morsomste oppdraget du vært med på?

Camilla: Det må være for ca. 3 år tilbake når en av kundene våre skulle heise ned et midlertidig stillasetak som veide noen tonn. Vi måtte stoppe mange myke trafikanter, og det stod ikke på kjeften vi fikk på denne vakten – det endte nesten med slåsskamp mellom kransjåføren og noen gående som ikke klarte å begripe seg på hvorfor de ikke kunne gå under dette stillasetaket. Samholdet man får mellom kollegaer og kunder er fantastisk, så det gjorde denne meget spesielle vakten utrolig artig.

Hvilke forventninger har du til fremtiden?

Camilla: Jeg forventer at jeg kan fortsette å vokse som person her i Trafikkjentene. Jeg har lært ekstremt mye, både om bransjen og ikke minst meg selv; jeg er kjempespent på veien videre. Det er ingen tvil om at jeg har fått mye mer bein i nesa, og det er takket være gjengen her.

Hva er dine beste kvaliteter?

Camilla: Det må være humøret mitt, tror de jeg fleste jeg jobber med fremdeles har til gode å se meg ordentlig sinna.

Beskriv din personlighet? 

Camilla: Rolig, blid og sta.

Ditt favoritt sitat?

«Et liv brukt på feiltak er bedre enn et liv brukt på ingenting.»


Bio: Camilla er født og oppvokst midt på Løkka. Du skal lete lenge for å finne en mer tålmodig kvinne.

Få hjelp til å søke

Jentene våre kan hjelpe deg med alt fra papirarbeid og selve arbeidet med å stenge en vei.