Møt vår teamleder Karl

Introduksjon/bio:
Jeg heter Karl-Heinz Paulsen og født 1966 i Flensburg i Tyskland hvor jeg vokste opp med 4 søstre. Vi snakket tysk i familien, men alle gikk på dansk grunnskole i Flensburg.
I 2018 flyttet jeg til Oslo sammen med kjæresten min Liv.

Hva er din bakgrunn?
Jeg har utdannet meg som slakter og har bl.a. jobbet 12 år i Danish Crown, syd på Jylland. Har også vært 8 år i det tyske militæret (Marineflieger Geschwader), hvor jeg på flyplassen var ansvarlig for å holde alle kjøretøy på bakken i god stand. Har fortsatt sertifikat for buss og tunge kjøretøy.

Hvilke hobbyer har du?
Jeg har nettopp begynt med droneflyging og må visst skaffe dronesertifikat også. Sykler gjerne på turer med Liv. Langs Akerselva er et yndet sted. Teltturer i marka likeså. Har mange småprosjekter i gang på fritidseiendommen i Munkfors. Nå sist satte vi opp rugekassene vi har laget; en er allerede i bruk.

Hvorfor valgte du å starte i Trafikkjentene?
Da jeg kom til Norge var jeg fast bestemt på å aldri jobbe som slakter mer, jeg ville helst være ute i det fri. Håkan i Trafikkjentene er samboer med Liv’s kusine, og han fortalte om jobben sin hos Trafikkjentene. Jeg syntes arbeidsoppgavene hørtes varierte ut og passelig krevende. Og i tillegg var det utearbeid. Siden jeg ble ansatt har jeg også lært mye nytt. Angående bruk av data i arbeidslivet og samfunnet generelt, ligger Norge et godt hakk foran Tyskland.

Hva er det morsomste oppdraget du vært med på?
Det har også blitt mange spennende og morsomme oppdrag. Her er det vanskelig å velge ut et spesielt. Det var en del artige ting å se og høre på sporvekslingsvaktene på Majorstua, men jeg savnet å jobbe sammen med kollegaer.

Hvilke forventninger har du til fremtiden?
Forventningene mine til fremtiden er fortsatt å kunne jobbe med hyggelige og dyktige folk. Jeg ønsker å bruke mer tid til opplæring av nye kollegaer, samt at vi står sammen i møte med nye utfordringer for finne gode løsninger, til det beste for alle ansatte.

Hva er dine beste kvaliteter?
Jeg spurte min samboer Liv hva hun anser som mine beste kvaliteter, og hun sa: «snill, trygg, hjelpsom, kjærlig og en skikkelig gentleman». Jeg vet om meg selv at jeg liker å være presis og ønsker å gjøre mitt beste både i arbeidet og på privat basis. Jeg bevarer alltid fatningen i vanskelige eller stressende situasjoner, selv om jeg helst vil unngå slikt.

Beskriv din personlighet?
Om min personlighet: Ansvarlig, ærlig, vennlig, pålitelig, omgjengelig, tolerant og følelsesmessig avbalansert.

Ditt favoritt sitat?
Mitt favorittsitat er ikke et sitat, men den gylne regel:

Vær mot andre, slik du vil andre skal være mot deg.

 

 

Få hjelp til å søke

Jentene våre kan hjelpe deg med alt fra papirarbeid og selve arbeidet med å stenge en vei.