Møt vår teamleder Roberts

Introduksjon/bio:
Mitt navn er Roberts.
Jeg har jobbet i Trafikkjentene siden september 2016.
I starten jobbet jeg stort sett som trafikkdirigent, men etter hvert kom det anleggsvakter og arbeidssikkerhetsvakter i tillegg, og i dag er jeg også en av teamlederne.

Hva er din bakgrunn?
Opprinnelig er jeg fra Latvia, men flyttet til Norge i 2010 sammen med familien. Egentlig så er jeg utdannet i IKT servicefag, men etter hvert ble kontorarbeid alt for kjedelig. Jeg hørte om Trafikkjentene fra en venn som jobbet som trafikkdirigent. Bestemte å prøve meg på det og nå har jeg vært her i over 6 år.

Hvilke hobbyer har du?
Mine hobbyer forandrer seg ganske ofte, det blir aldri bare én ting over lengre perioder. Det er kun èn hobby som er relativt fast og det er gaming. Ellers liker jeg å se på filmer, tegneserier, anime, av og til lese fantasybøker. Liker også å ta bilder, men det er stort sett bare for meg selv.

Hvorfor valgte du å starte i Trafikkjentene?
Hovedsakelig var det fordi IT avdelingen i forrige bedrift trengte ikke så mange for IT support. Så da var jeg uten jobb og en venn anbefalte å prøve å søke hos Trafikkjentene. Etter a ha vært på kontor i 4 år så hørtes det veldig fornuftig ut å ha varierende arbeidsdager ute på veiene.

Hva er det morsomste oppdraget du vært med på?
De mest spennende oppdragene er definitivt arbeidssikkerhetsvakter. Det har vært en del store prosjekter langs trikkespor, som oppgradering av Holtet base, bomanlegg på Ekeberg/Lilleakerbanen og nå oppfriskning av mange trikkeholdeplasser i Oslo. Det synes jeg er mest givende for da jobber vi tett sammen med andre arbeidere og skaper veldig gode forhold med de.

Hvilke forventninger har du til fremtiden?
Jeg tenker ikke så veldig mye om fremtiden egentlig. Pleier å ta livet på sparken for det meste. Det er veldig sjeldent ting skjer sånn som jeg har planlagt, og da synes jeg at det er helt greit å utnytte sjansene når de dukker opp i stedet for å vente på noe spesifikt.

Hva er dine beste kvaliteter?
Begynner med det at jeg er ganske elendig til å beskrive meg selv på en god måte. Men ut fra hva jeg har hørt fra andre er jeg ganske punktlig, kanskje litt for punktlig. På jobb pleier jeg å være veldig rolig for det meste, selv når det oppstår kaotiske situasjoner. Jeg selv synes at løsningsorientert er også et egenskap jeg kan tilknytte til meg selv. Kommer opp med par smarte problemløsninger av og til.

Beskriv din personlighet?
Jeg som person holder mest til meg selv. Er veldig innadvendt person. Om du spør meg «Hvordan går det?» så blir svaret «Bra» bare fordi jeg ikke har lyst å snakke så veldig mye om det. Med de, som jeg kjenner bedre, er jeg mer åpen og frittgående og føler jeg at jeg kan være meg selv. Tross det liker jeg å jobbe i lag med mennesker, er jo selvfølgelig mange forskjellige faktorer som spiller inn der, men generelt er det ikke noe problem. Jeg er både morgen og natt person, men om jeg må velge mellom de to, så blir det alltid natt uten unntak. Synes at natt er mer mystisk, beroligende, og jeg kan slappe av med tankene mine uten å bli forstyrret av dagens styr.

Ditt favoritt sitat?
Revenge is like a two headed snake. While you watch your enemy go down, you’re being poisoned yourself.
/Aang, The Last Airbender

Få hjelp til å søke

Jentene våre kan hjelpe deg med alt fra papirarbeid og selve arbeidet med å stenge en vei.