Møt vår vedtakforvalter

Hanna

Hanna har jobbet hos Trafikkjentene i sammenlagt 3 år. Hun startet som trafikkdirigent for 5 år siden og har jobbet litt i alle avdelinger. Etter en 2 års pause, hvor hun flyttet hjem til Sverige, kom hun tilbake til Norge og startet igjen hos Trafikkjentene som vedtaksforvalter.

«Det er så gøy å få vare med på denne reisen med denne voksende bedriften sammen med den store familien som vi er her. Vi alle jobber veldig hardt og i tillegg har vi det så gøy sammen.»


Hva er din bakgrunn?

Hanna: Jeg har tidligere gått skole, jobbet og aktivt drevet med hester og sprangridning på høyt nivå. Har også jobbet innen IT, entreprenør, butikk, barnehage og helsevesenet.

Hvilke hobbyer har du?

Hanna: Jag elsker å lage og spise god mat. Favoritten nå er helt klart butterdeigs innbakt oxfile med gorgonzolasaus, rødvinsaus og søtpotet purè. Liker også å være ute i naturen og plukke sopp som man kan lage noe god saus av på høsten.

Hvorfor valgte du å starte i Trafikkjentene?

Hanna: Egentlig startet det helt tilfeldig. Jeg trengte en ekstra jobb og startet som trafikkdirigent. Jobbet mye natt oppe i Kongsveien. Siden fikk jeg sitte med booking imens Mia (som på den tiden var bookingsansvarlig) hadde sommerferie. Det gikk veldig fint og jeg fikk hjelpe til i flere avdelinger under ferien. Siden ble jeg værende. Angrer ikke et sekund på det. Det er så gøy å få vare med på denne reisen med denne voksende bedriften sammen med den store familien som vi er her. Vi jobber alle veldig hardt og i tillegg har vi det så gøy sammen

Hvilke forventninger har du til fremtiden?

Hanna: Jeg forventer meg å bli enda bedre i min jobb som vedtaksforvalter. Mye av jobben går ut på at man gjennom erfaring kan se hva for type varsling som bør benyttes og som vil bli godkjent. Jeg jobber også mye for å finne nye veier til å effektivisere bedriften enda mer og gi våre kunder enda bedre service.

Hva er dine beste kvaliteter?

Hanna: Jeg elsker å lære meg nye ting og ser frem til nye utfordringer hver dag. Jeg er veldig serviceminded og engasjert i de prosjektene jeg blir tildelt.

Beskriv din personlighet?

Hanna: Jeg er en «doer» og vil hele tiden være så effektiv som mulig. Jeg er også ganske rolig og blir sjeldent sur.

Ditt favoritt sitat?

Hanna: «Hard work beats talent, when talent doesn’t work hard»


Bio: Hanna er 28 år og kommer fra en liten by i Dalarna i Sverige. Hun er vokst opp på gård og har drevet med hester i hele sitt liv. 

Få hjelp til å søke

Jentene våre kan hjelpe deg med alt fra papirarbeid og selve arbeidet med å stenge en vei.