Møt vår vedtaksforvalter

Agnethe

Agnethe har jobbet hos Trafikkjentene i sammenlagt 2 år. Hun startet som trafikkdirigent i 2016-2017, for å så jobbe som assisterende butikksjef. I starten av 2019 kom hun til vår store glede tilbake igjen; denne gangen som vedtaksforvalter.

«Jeg liker at det skjer ting rundt meg og trives med et høyt tempo – noe som kommer godt med i stillingen min. Og det er ingen hemmelighet at det å være en glad sørlending bidrar til smil blant både kolleger og kunder.»


Hva er din bakgrunn?

Agnethe: Jeg er født og oppvokst på et lite sted på Sørlandet, nærmere bestemt Lista. Men for en rastløs tenåring var ikke Lista helt plassen å bli boende. Jeg flyttet derfor til Oslo like etter jeg var fylt atten og siden den gang har jeg blitt boende på Grünerløkka. Tidligere har jeg jobbet en del innenfor butikk bransjen; både som medarbeider og som assisterende butikksjef.

Hvilke hobbyer har du? 

Agnethe: Min største hobby må jo være trening. Både styrketrening og nå boksing. Jeg er ekstremt glad i fysisk aktivitet og verdsetter gode trenings økter fremfor en tur på byen. Jeg er også glad i å lage mat og prøve nye oppskrifter.

Hvorfor valgte du å starte i Trafikkjentene?

Agnethe: For seks år siden var jeg kort innom bransjen og husker at jeg da beundret de som jobbet med vedtak; så da Trafikkjentene tilbød meg jobb på vedtaksavdelingen kunne jeg bare ikke takke nei. Og jeg har aldri sett meg tilbake.

Hvilke forventninger har du til fremtiden?

Agnethe: Jeg jobber fremdeles på vedtaksavdeling i Trafikkjentene. Jeg har også en koselig leilighet på Grünerløkka med kjæreste, hund og masse grønne planter!

Hva er dine beste kvaliteter?

Agnethe: Jeg anser meg selv som effektiv og løsningsorientert. Jeg liker at det skjer ting rundt meg og trives i høyt tempo- noe som også kommer godt med i stillingen min. Og det er ingen hemmelighet at det å være en glad sørlending bidrar til smil blant både kolleger og kunder.

Beskriv din personlighet? 

Agnethe: Jeg er for det meste veldig sprudlende og glad. Og vil tro jeg oppleves som ganske morsom og gøy!

Ditt favoritt sitat?
«Alt går bra til slutt. Er det ikke bra, er det ikke slutt.»

Bio: Agnethe er 23 år og kommer fra Farsund, en liten by på Sørlandet. Trening og krabbe er det beste hun vet.

 

Få hjelp til å søke

Jentene våre kan hjelpe deg med alt fra papirarbeid og selve arbeidet med å stenge en vei.