AVK2 – Ansvarshavende

For planleggere, prosjektledere og andre som skal være ansvarshavende for arbeidsvarsling.

Alle som skal lede eller ha ansvar på et arbeidsområdet ved en kommunal-, riks- eller fylkesvei må gjennomføre AVK2. Her går vi dypere inn på de teoretiske og praktiske delene ved lederrollen på arbeidsområdet.

Målet er at du skal bli trygg på alt fra planlegging, til å håndtere uforutsette situasjoner. Når du har gjennomført kurset kan du stå som ansvarshavende på arbeidsområdet.

Du må beherske norsk, både muntlig og skriftlig.

Om kursholder:

Vår kursholder er Maria Granlund fra Granlund kompetansesenter, et opplæringsfirma som har eksistert i 22 år. Maria har jobbet som instruktør i arbeidsvarsling siden 2011, og har utarbeidet eget kursmateriale.

Hun har en bachelorgrad i bygg, etterutdannelse i taksering av eiendommer og skader, og etterutdannelse i flere instruktørkurs. I tillegg til dette har hun lang erfaring fra bransjen.

Om kurs hos Trafikkjentene

Trafikkjentene har kurs for både bedrifter og enkeltpersoner. Alle kurs holdes på Trafikkjentenes kontor i Brobekkveien 100.

Alle kursene holdes i henhold til Statens Vegvesen Håndbok N301, og har gyldighet i 5 år. Påmelding er bindende. Flere en 10 personer? Da skreddersyr vi kurset for deres bedrift. Dersom dere ønsker kurs holdt hos dere kan dette avtales.

Ofte stilte spørsmål

Når er siste frist for påmelding?

Vi har ingen påmeldingsfrist. Du kan melde deg på så lenge det er plasser igjen på kurset.

Når kommer fakturaen?

Elektronisk faktura kommer direkte etter påmelding.

Postfaktura produseres direkte etter påmelding og sendes pr. post samme dag.

Hva er inkludert i prisen?

Kursavgiften inkluderer: Håndbok N301, ekstra kursperm/kursmateriell og kompetansebevis. Det vil også bli servert lunsj/kaffe og forfriskninger.

Jeg har spesielle behov

Ved allergier er eller andre spesielle behov, ta kontakt med kurs@trafikkjentene.no