Om oss

Jentene som fikser

 

Trafikkjentene AS startet i februar 2011 og er i dag en stor aktør på veiene i hele landet med over 90 ansatte. Daglig leder, Cecilie Vik, har i alle år hatt god kjennskap til anleggsbransjen og opplevde at behovet etter flere jenter i bransjen var stort. Dette ble utgangspunktet for Trafikkjentene AS, som da kun utførte manuell trafikkdirigering.

Første store oppdrag fikk de fra Oslo Vei, og det dukket opp i kort tid etter at selskapet startet. Trafikkjentene ansatte 10 ekstra dirigenter for å dekke oppdraget som gikk 24/7 i flere uker. Lokalene besto på den tiden av et 30 kvadratmeter stort lager kombinert med kontor.

Dette ble en pangstart som løftet bedriften, og etter dette var etterspørselen etter trafikkjenter på veien stor. I 2013  kjøpte de opp konkursboet til Oslo Vei, dette ble et viktig veiskille. De utvidet da tjenestegrunnlaget sitt til å omfatte alt innen arbeidsvarsling.

Trafikkjentene holder nå til å Brobekkveien 100, med et mye større lager, kursrom og et eget kontorlandskap til å dekke den stadig voksende administrative delen av firmaet.

I årene som har gått etter at de først startet opp, har Trafikkjentene gått fra å være et enkelt firma basert kun på manuell trafikkdirigering til å bli en totalleverandør innen arbeidsvarsling. Trafikksikkerhet er  hovedfokus, og de gjør sitt beste for at arbeidet til kundene skal være trafikksikkert og forsvarlig.

Med tanke på utvikling, både for egne ansatte, samt deres kunder, så samarbeider de tett med Granlund kompetansesenter, slik at de opprettholder og formidler de krav som stilles for arbeid på og ved vei.

Trafikkjentene er stolte av kundegrunnlaget sitt, som hovedsakelig består av firmaer innenfor anleggsbransjen. De har også en økende kundekrets som omfatter kultur og filmbransjen, stillas og liftarbeide, kjøpesentre, trikk og privatpersoner.

Trafikkjentenes verdigrunnlag bygger på et samfunnsengasjement, og de er stolte sponsorer av Hjertefred, Hjerterom, Kreftforeningen, Blå Kors og Passion for Ocean for å nevne noen.

Bli en del av oss

Trafikkjentene ser alltid etter flinke folk – som har lyst til å jobbe med å dirigere trafikk og sikre veiprosjekter. Les mer her.

Her er vår administrasjon

Se «Kontakt».