Trafikkdirigering

Trafikkjentene kan hjelpe deg med manuell trafikkdirigering. Med våre ansatte på jobben kan du være sikker på at veiarbeidet går trygt, sikkert og smidig.

Med lang erfaring kan vi hjelpe til med både manuell trafikkdirigering, ledebil, varsling og sikring av arbeidsområdet. Usikker på hva du trenger? Vi hjelper deg med å sette opp en plan fra A til Å.

Trenger du vedtak for arbeid i vei? Send inn din bestilling her, så hjelper vi deg.

Manuell trafikkdirigering

Oppstår uventede situasjoner er det godt å ha et team klart. Vi setter sammen et team av dyktige trafikkdirigenter – som sørger for at trafikken går smidig og trygt forbi ditt prosjekt.

Folk blir glad av å se Trafikkjentene

Vi får ofte høre at folk blir glade for å se Trafikkjentene på jobb. Våre ansatte er serviceinnstilte og har det med å skape en trygg atmosfære for både trafikanter og arbeidere.

Om Trafikkjentene

Trafikkjentene startet i 2011 – som en utfordrer til en mannsdominert bransje.

Det viste seg at mange var klare for forandring, for det ble raskt mange oppdrag.

Siden har vi vokst fra å være 12 til over 80 ansatte. Gjengen vår består av dyktige, grundige og engasjerte folk som gjør trafikken til et bedre sted – for både trafikanter og bransjen.

Alle våre trafikkdirigenter har gjennomgått alle nødvendige kurs og sertifiseringer.

Få hjelp til trafikkdirigering

Kontakt oss under, eller på booking@trafikkjentene.no .


  Godkjent vedtak


  Kontaktinformasjon


  Kontaktperson på sted


  Ønsker du EHF?


  Hvem skal skilte?


  Tilgang på:


  Vedlegg, f.eks egne vedtak. (PDF eller JPG, maks 30mb):


  Iht. arbeidsmiljøloven er det krav om at den ansatte alltid skal ha tilgang på toalett, uansett hvor kort eller langt oppdraget er. Er oppdraget 5,5 time eller lenger så skal også spiserom være tilgjengelig. Toalett og spiserom skal være plassert slik at den ansatte har gangavstand til brakken. Stiller ikke entreprenøren med dette så må Trafikkjentene leie inn brakke.